Fotoutfordring · spesialinteresser

I speilrefleks av sommeren

Sommeren har vært her, og et siste glimt av sommeren viser jeg frem i dag. Det er den aller siste blomsten, den evigvarende, valgt ut fra arkivet. Jeg har med bloggen livets rose kastet meg med på en fotoutfordring. Første tema ut er sommer. Vi skal holde på å dele bilder hver lørdag i ti uker, med ti ulike temaer.

Så hva fikk jeg ut av denne sommeren? Ganske mye og ganske lite. La oss kalle det en komprimert ferieopplevelse. Jeg fikk noen korte øyeblikk av sommergleder. Jeg fikk meg nytt speilreflekskamera, Canon EOS 7D Mark II, til å fange dem med, jeg var på én båttur og jeg hørte Bruce Springsteen på konsert i Frognerparken. Og snipp, snapp, snute, sommeren er ute. Tilbakeblikk: Likt. (Mange tomler på Facebook.)

fotoutfordring1sommer.jpgDukke: DollZone.

9 kommentarer om “I speilrefleks av sommeren

 1. Så flott bilde, Helene 🙂 Og jeg er glad for at du fikk noen korte, men fine øyeblikk av sommergleder. Det nye kameraet som jeg tror du har fått mye glede av, og ikke minst konserten! Gleder meg allerede til neste lørdag, for å se hva slags fint du kommer opp med til temaet da.

  Likt av 1 person

 2. Kjære Helene, – du skriver og skriver og presenterer flotte bilder, og bloggen din er en viktig del av dagen for mange mennesker. Din oppsummering av sommeren får meg til å smile. Ta med deg sommergledene inn i vinteren, – hent dem fram på de dagene du kjenner kulde og fortvilelse.

  Min sommer har vært preget av mye besøk, mange rundt bordet, mye latter og moro. Og noen triste og skremmende opplevelser. Jeg skal prøve å beholde mine sommergleder i hjertet og hodet, så jeg kan hente dem fram seinere. Klem fra meg ( hvis du vil ha…)

  Likt av 2 personer

 3. Being on a boat, Bruce Springsteen concert new camera, it does sound good. Is the camera difficult to use, Helene? You have been taking some great pictures, it’s an art form of course.
  Is there anything else you might have liked to do, if finances and staffing allowed you to have the freedom?
  Thank you for sharing your thoughts and photos xx

  Likt av 1 person

  1. I would love to sleep over with my parents and dog, but it is not so easy to get to do right now. But I am happy about the summer. Is enough. And I am sitting editing photos right now.

   Likt av 1 person

 4. Aldeles nydelig foto! Sommeren er over, men når det nå er høst, og så blir vinter om ikke så lenge, så finnes det slumrende blomster i jorda og skogen, som bare sover og våkner til våren igjen. Så her «the rose» med Janice Joplin. 🙂 ❤

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s