asperger syndrom · sosialt

Gavemild avledning

Jeg har alltid vært så flink, med gaver og sånn. Finne det rette til rett person. Da vinner man respekt, vennskap, tilhørighet og samhold.

Kanskje. Eller så er det bare noe jeg tror, noe jeg føler, og noe jeg kjenner på at er viktig. Kanskje er jeg bare barnet som er avhengig av en «korrekt» bursdagspresang.

Kanskje vokser jeg aldri opp. Det er denne verden der ting som regel ikke blir som de skulle, livet tar en annen vei og magen min vrenger uvel seg. Men det er ikke hver gang det vrenger seg og blir feil. Noen ganger blir det helt riktig.

Noen ganger, er nettopp en gave eller tre på sin plass. I dag er en sånn dag jeg får lov til å hedre en av de jeg er aller mest glad i her i verden. Det er pappaen min som fyller år!

Når han nå blir et år eldre er han dobbelt så gammel som meg og det er en sann glede å gå gi han noe personlig noe jeg har tenkt ut til akkurat han.

Da er det ikke avledning, men stadfesting og bekreftelse på at vi fortsatt har hverandre, er på nett og er som verdens beste venner, slik bare familie kan være det og knytte bånd. 

Gratulerer med dagen, pappa! Og i dag fikk jeg klemme deg mens du pakket opp fra lysegult, vårlig papir. Lyser gult, ser du pappa? Ser du meg, sola di, sitte her og hvile og smile rett over kameraet?

Jeg kjente at jeg hørte til da vi hadde gavestunden vår, uten å gå meg vill som i diktet under her, de mange andre gangene jeg gir gaver til mennesker jeg ikke kjenner like godt. 

Modell: Irrealdoll

2 kommentarer om “Gavemild avledning

  1. Dette var et fint innlegg! Jeg er glad du fikk gitt gaver til pappaen din. Du er en gave i deg selv, en vakker gave til verden. Innpakket i ord og flotte fotografier. Jeg åpner varsomt sløyfen og sier takk.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s