Uncategorized

Velkommen

Jeg byr deg inn i mitt liv, hverdager og helger preget av rutine og en intensiv glede over små ting og sterk depresjon over ting som kan gi andre livsglede, fordi jeg ikke mestrer dem. I mitt liv mangler vennefester, familiestifting og kjærlighetsaffærer. 

I mitt liv er det givende å sitte på gulvet med fotoapparatet og en dukke. Det som for andre bare er en dukke, er for meg å skape et liv til noe som ikke lever på egenhånd. Jeg deler denne livsgnisten og jeg får noen ganger mennesker til å føle den gleden jeg føler, eller tristheten. Det handler om å fange et inntrykk og formidle det. 

I mitt liv er det viktig å sitte ved macen akkurat klokke 17. For deg er ikke dette så viktig. Kanskje fordi du ikke har Asperger syndrom og ikke elsker rutiner og gjentakelser. Da jeg var barn, var gjentakende leker de aller beste og nå er jeg voksen. Jeg er så voksen at jeg skriver mine egne timeplaner. Jeg har ikke lenger en lærer til å veilede meg, men jeg er god på å planlegge selv. Jeg lager dagsplaner og lister (meg still på tå). 

Grunnen til at jeg lekte med det ordet, liste, er at jeg kun liker musikk. Jeg liker ikke andre brå lyder. Jeg liker ikke at noen går i døra, særlig om jeg ikke vet grunnen. Verden der ute kan virke ulogisk og uforutsigbar for meg. 

Jeg åpner døra inn til meg, slik at du kan ta del i gleden. Men det triste, holder jeg litt tilbake. Jeg er som andre som inviterer til selskap: Jeg byr på den sosialt sett gode/fine delen av maten fra kjøleskapet, for eksempel reker og roastbiff i stedet for fiskepinner og servelat. 

Og når du har gått, må jeg være lat og hvile meg litt. Selskap gjør meg overbelastet og jeg kan lukke ned. Da er det godt å ha en seng og en kuledyne å trekke godt over hodet. Men jeg tar deg med i drømmeland også, for jeg drømmer om det jeg tenker på. Til ettertanke, kanskje. 

Dukker av Irrealdoll og Nympheas dolls. Øyeblikk av kreativ foto- og dukkeglede.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s