foto · Fredagsfint

Fredagsfint #1

bag1b.jpg

I dag viser jeg dere noe fint, fått av faren min som har bursdag i dag. Det er noe å ha alt det fine og dyrebare i. Nemlig foto-bagen min! Den er produsert av Canon og rommer to objektiver (eller ett objektiv og lysutstyr) pluss kamerahus med objektiv påfestet og jeg tenker at livet er en fest, med oliven og fetaost.

bag2b

Den er nemlig olivengrønn, også jeg som ikke engang har smakt oliven. Den matcher jakka mi, som er en jakke av selvtillit med sin lille Canon-logo. Med «kanonen» min i veska, er jeg utstyrt for det meste av motiver, og motivert til å knipse og forevige øyeblikk som du kanskje kaster på håret av, gir blaffen i eller passerer på gata.

bag3b

Det handler om å fylle veska med objektivene jeg bruker mest, og kanskje en blitz i tilfelle mørke ettermiddager og i alle fall skal minst et av objektivene være lyssterkt. Jeg skal jo være klar for vinternetter også, ikke bare de lange lyse sommernettene jeg går mot.

bag4b

Det er så deilig å gå mot sommer, for menneskene omkring meg smiler og da slipper jeg å be de si appelsin som om påsken var her året rundt. Jeg smiler tilbake og vandrer løst og ledig med beina trygt plantet i et par knallrosa crocks.

bag5b

Jeg går med veska mykt mot hoftebeina som vitner om opp- og nedturer. Jeg har jo vært ute en vinternatt før, og erfart at fotograferingen er noe som har fått meg gjennom tunge tider. Med tidløs design tenker jeg at denne bagen kan holde i årevis. Den er solid og rommer framtiden min. For vet du hva? Jeg skal ikke dø, for jeg har et helt liv å fotografere.

bag6b

Fredagsfint er en felles spalte med Marthe fra Livets rose. Hver fredag blogger vi om noe vi synes er fint. Det kan være alt fra hverdagsgleder til bok- og filmanmeldelser, tekster eller fotografier.

10 kommentarer om “Fredagsfint #1

 1. Jeg tenker at min fotobag ikke er i nærheten av din trendmessig. Klærne likeså. Råtøff jakke. Og ja, du har et helt liv å fotografere og jeg ser frem til å se mange bilder fremover ❤️

  Og jeg liker å lese om fredagsfint og gleder meg til mer fint.

  Jeg synes du er fin ❤️

  Fredagsklem 💚

  Likt av 1 person

 2. Så fint å lese og jeg ønsker deg mange fine fototurer med den fine bagen. 👍
  Lykke til med din pappas bursdag , bursdag her og idag, vår yngste 💙

  Likt av 1 person

 3. Så fint å se hvordan du oppbevarer kanonen din (Canon). Vi skyter gjennom tiden og fanger en bit av verden. Og en fotobag kan være praktisk. Jeg har kun en fotosekk nå, siden den også kan romme macbooken min. En sort og oransj behagelig sekk som har fulgt meg siden 2011, innkjøpt da jeg skulle på fototur til Island.

  Jeg gleder meg til å se hva du poster til neste fredagsfint.

  Likt av 1 person

 4. Mannen min har vært ivrig fotograf i mange år. Han har slitt ut flere fotobager og fotosekker. Han sier at den du har fått er «skikkelige saker». Det skal solid bag til å beskytte slikt kostbart utstyr. Bagen skal kunne tilpasses utstyret, slik at det ligger støtt, den skal beskytte mot støt, være regntett og holde utstyret tørt, og den skal være god å bære. Lykke til, bare å se fram til mange, mange gode bilder i tida som kommer!

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s