Hverdag

Feire med cola i sola

Det har vært 17. mai og det har vært besøk og det har vært sol og det har vært noen som spiser is som smelter på tunga og drikker kaffe som bidrar til å vekke, kanskje sola – som igjen får solkrem til å renne som varm rømme i vaffelen.

Nå lener jeg meg tilbake. Overskriften lyver litt, men bare litt altså. Jeg drikker Pepsi Max, som er en TYPE cola, men IKKE Coca Cola. Men det rimte liksom så fint. Cola i sola. Jeg liker sånne ord som smiler til meg. Blid som ei sol, liksom. Jeg. Inlegget, dette overivrige, fortsetter under bildet.

En boks i sola, og alt er i boks. På en måte. Når jeg kan sitte og skrive til de jeg er glad i og være litt sammen selv om jeg er alene med bare ansatte rundt meg. Når man trenger personal for å overleve, må man prøve å leve verdig sammen med dem. Nyte de små tingene. Som å kunne sitte i utestolen min akkurat når det passer meg og sola sier hei.

Hvor jeg vil med dette innlegget? Rett hjem til deg. Som en boost av energi og glede som bare sprer seg ut i ansiktet ditt og danner et glis, nesten et sånt dollarglis fra Amerika. Jeg må bare få skryte litt av deg. Du som leser bloggen min trofast. Du som ikke blir lei. Enten jeg er sykt dårlig eller mildt glad. Jeg har et sånt kaos inni meg, at jeg ikke alltid klarer å kontrollere meg.

Og nå, nå bobler jeg over av denne teksten. Det å føle at jeg snakker til noen, om sola, som noe mer enn bare vær. For for meg, er det sånn at jeg ofte er glad og lykkelig selv om det regner. Men når det er sol, virker det som flere tar del i livsgleden min. Så, de gangene jeg sitter og bare vil dø, prøver jeg å hente frem bloggen og skrive til noen. Noen som kan bli glade. Smil (til fotografen, kanskje?)

En kommentar om “Feire med cola i sola

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s