foto · Hverdag

Dette er min ferie

vintagepotterBLOGG
Mange vil ut å reise.
Ut å oppleve. Pakker kofferten. Handler på tax free ved utreise, utruster seg. De snakker om syden, storbyliv, fjellturer, badebasseng, safari, cruise og USA. The big Apple, New York. Teksten fortsetter under noen bilder.

vintagehusBLOGG

vintagerhodrodendronBLOGG
Jeg, vil også oppleve, 
tenker jeg uten å svelge eplebiten. Jeg opplever det i det små. Men jeg satser også stort. På et nytt kamera. Jeg hadde spart til det lenge, og nå da det nærmet seg ferie for andre, kjøpte jeg meg det. Min reise bestod i å hente kameraet i Barcode Bjørvika i Oslo for personlig sørvis i butikken til Foto.no. Innlegget fortsetter under et par bilder.

vintageindustriBLOGG

vintagehus2BLOGG

Mitt nye kamera, er et systemkamera med fullformatssensor. Det er mitt første fullformat. Bildene blir ikke lenger croppet. Jeg får oppleve hele bildet. Hele verden. Jeg opplever. Fanger. Rammer inn er ansikt eller en blomst jeg har sett tusenvis av ganger før. Gir de nytt, evig liv. Jeg lever. Og dette er min ferie, med hendene rundt noe vakkert som er mine briller til å oppleve verden, og kanskje forandre den bittelitt.

vintagestemorstemningBLOGG

 

 

En kommentar om “Dette er min ferie

  1. Så fint skrevet, og gratulerer med nytt kamera ! Vi får sikkert se mange resultater av ditt bruk med det fremover. Jeg tenker at man må heller ikke reise så langt for å føle på feriefølelsen. Gjøre noe annet, eller bare gå en tur for å ta bilder, kan jo være fri fra hverdagen. Med ønske om en fortsatt fin kveld. Je

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s