asperger syndrom

Tinnsoldaten (inni min rustning)

Jeg våkner, reiser meg opp, kjenner hvor kroppen er. Plasserer hodet på toppen. Går rett frem. Inn på kjøkkenet. Mat og medisiner. Marsjerer ut på tur. Som en levende tinnsoldat, inni min rustning.

Dette med rustningen er nødvendig for at jeg ikke skal velte. Jeg er så sensitiv uten en maske på. Jeg har også flere hatter, der jeg har på en for hver rolle jeg har. Samtidig er jeg veldig meg selv også. Og det er vanskelig å forklare, det at man både er i rollene – som de fleste andre – og samtidig har det vondt, sårbart og ensomt i sitt eget liv. (Innlegget fortsetter under illustrasjonen.)

tinnsoldatenBLOGG

Likevel vil jeg være positiv i dette innlegget. Takke tinnsoldaten for at jeg mestrer hverdagen og har kommet meg gjennom enda en helg. Jeg har vært modig denne uken og møtt nye mennesker. Det gjør godt, som en soldat i vellykket tjeneste.

Da jeg var ute og traff på mennesker med felles interesse, følte jeg meg ikke bare som tinnsoldaten, men som en soldat som hadde vært i krigsherjet område og nå vendte hjem. Jeg er velkommen. Jeg hører til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s