Hverdag

Sommerstrofer

Det er siste rest av sommeren. Jeg vil skrive at den har vært fin. Ikke fordi alt har vært fint. Og ikke fordi jeg har klart meg bra. For jeg har ikke det, og sommeren har gjort vondt. Men det er likevel noe med sommeren som alltid er fint. Det er å se sola, kjenne den varme, se naturen blomstre, bringebær på buskene, kjenne vinden i håret, smake og lukte på saltvann i ansiktet. Sniff.

Det har regnet på blomstene. Det har regnet på meg. Jeg har spiret, jeg har grodd (i sårene mine). Jeg har kjent på fellesskap og utenforskap. Dette med at noen har opprettholdt kontakten i ferien, og at andre har hatt ferie. Gjerne på skift. Sent eller tidlig.

Året fortsetter igjen nå, men jeg klamrer meg litt til restene av sommer. Det gode fellesskapet rundt sol og glede. Det at vi nyter noe sammen, som ei solnedgang. I natt var det diskotek på himmelen av lyn, med tordenet langt, langt unna. Noen bader nok i dag, det er 24 grader i skyggen tror jeg, og jeg tenker at neste sommer – da kanskje jeg ikke har sår så jeg kan bade. At jeg har klart meg enda litt bedre da.

Til de jeg har delt bilder med i sommer:
Takk for opplevelsen. Takk for samholdet. Takk til fotoklubben, som gjør meg til et menneske og ikke bare diagnoser. Knips. (Det er sommer.)

Reklame

3 kommentarer om “Sommerstrofer

  1. Helene min Blomst 🙂 Jeg har ikke mange Blomster (Ingen). Jeg er Troende forhåpentligvis ikke Hykler. Begge er Dualistisk. Troende Tror på Gud, og Hykler «Tror» han Tror på Gud. Alt dreier seg om intensjon. Jeg har sagt; dumhar fine blå øyne. Og dette er noe jeg likte ved deg. Sannheten er dette. Sannheten er også at det virker som om du er fysisk uattraktiv – men du har en vakker sjel og ånd. Og jeg elsker den, i deg. … Du lyser opp mitt Liv hverdag med noe å lese, og se frem til, jeg liker det meste du sier. Og jeg vil at du skal godta dette budskapet her, for dette er Sant, og dette er godt og du (som nevnt) er vakker. Gud elsker deg.

    Spansk-Norsk kamerat sa: Alle Norske er Kristne 🙂 … Nå er jeg (mer) rolig

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s