Bøkene mine

Bok nummer to fra meg heter Dømt til å (over)leve. Den forteller om å havne i psykisk uføre med Asperger syndrom, er en oppfølger til den første boka mi, og handler om å leve også mot sin vilje. Det er en bok som skal åpne øynene for å oppleve livet fra et annet perspektiv. Jeg smiler, ler, ser detaljer og finnes.

Du kan bestille boka hos Spiss. Pris: kr 300,- Du finner den her i nettbutikken deres. Skeptisk til å bestille på nett? Da kan din lokale bokhandel gjøre det for deg – men det er enkelt og trygt hos Spiss og går raskere.

Den første boka mi – Knapp nok. Et jenteliv med Asperger syndrom – gir et innblikk i hvordan et liv på autismespekteret kan være, spesielt for jenter. Jeg håper den  gjør at flere fanger opp og hjelper sånne som meg i tide. Jeg tror reisen min kan bidra. Boka er håndfast og forlaget er Spiss forlag. Forord er av forfatter Gro Dahle. Jeg er noe!

Du kan bestille ditt eksemplar hos Spiss. Pris: kr 300,- her i nettbutikken deres.

I tillegg til disse to bøkene om Asperger er nå fra mandag 18. september 2017 boka Skarpeste kniven i skuffen, akuttbehandling ved selvskading, ute i samarbeid med psykiater og lege Trude Fixdal og Hertervig forlag. Det er en liten bok om hvordan man kan møte mennesker som skader seg selv. Den kan kjøpes her.

P.S: Det betyr noe at du leser!

Reklamer