asperger syndrom

Asperger syndrom

Jeg har nesten bestemt meg. Jeg vil informere om Asperger syndrom, det usynlige, sosiale handicapet, og styrken innen flere områder. Det krever mot, så før jeg setter helt i gang, varmer jeg opp, prøver å gjøre meg trygg og finne min rutine.

4 kommentarer om “Asperger syndrom

  1. Takk for at du skriver denne bloggen. Selv sitter jeg midt oppi dette, og trenger mer informasjon om hva som er normalt for meg, hvordan jeg best kan forklare andre etc. Denne linken tror jeg at jeg fint kan dele med andre slik at de forstår noe av tankegangen til en helt normal nevroutypiker (når de andre (normale) omtales som nevrotypiske, kan vi da omtales som atypiske eller utypiske? )

    Likt av 1 person

    1. takk for at du leser. Jeg håper det kan skape forståelse hos de rundt deg, og kanskje litt for deg også! Du er i alle fall ikke alene.

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s