Fotoutfordring · spesialinteresser

Bli lys (lørdag)

Det er mye mørke i livet mitt. Når jeg skal gjøre noen glade, gir jeg dem ofte lys. Jeg har gitt bort lyshus, telysholdere og reflekser i alle former og fasonger. Sist som skolisser! Denne ukas fotoutfordring med Marthe fra Livets rose har temaet «lys».
lysfotoutfordring1Jeg tok med meg Manfrotto-lampen min, en lyslenke og en dukke ut i vintermørket. Jeg brukte stor blenderåpning for å ta inn mest mulig lys til «filmen». Det gir liten dybdeskarphet. Kanskje trenger vi ikke se alt krystallklart for at lyset skal gå opp for oss.lysfotoutfordringen2Sånn er det for meg. Jeg kan oppfatte enkeltopplevelser som høydepunkter. Alt trenger ikke å lyse. Enkeltopplevelsene er små lyspunkter og skiller seg fra mengden. Jeg bruker ofte macroobjektivet mitt og fanger det lille i det store. Det er lyset mitt og avslutter fotoutfordringen: «Fader» ut. Takk for 20 uker fotoutfordring.  lysfotoutfordringen3Dukke: CC Cabinette

Reklame

3 kommentarer om “Bli lys (lørdag)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s