asperger syndrom

HodeløstDet er naivt å tro på julenissen. Det er feil å feire halloween i januar. Men likevel rykker det i kroppen etter å markere dagene våre. Som Jehovas vitner sier – hver dag er en fest – og de feirer ikke høytider. Hvem av oss som har hodet på feil planet, er jeg ikke sikker på.

Jeg vet bare at jeg, jeg er feil. Mitt behov for å bli sett og få julepresanger i juli, eller kanskje være unge på Halloween-runde i januar, passer ikke med samfunnsnormer. Det er ganske naivt å tro at noen vil forstå (hvorfor jeg slo).

For det er det det koker ned til – at jeg er en pasient som har utagert og er vanskelig å få «normal». Men det er likevel veldig naivt og hodeløst å kjefte på meg. «Hvorfor?» spør du med rette. Jeg svarer deg i denne bloggposten: Fordi jeg er ikke det uskikkelige barnet.

Jeg er det lenge usynlige barnet, som har kommet til overflaten og prøver desperat å lære seg å svømme. Å tro at jeg skal flyte på suksess når alt jeg kjenner er min egen og andres fortvilelse, er ganske naivt. Vi må i stedet sette oss sammen ned å finne en virkelighet vi kan enes om.

Reklamer

3 kommentarer om “Hodeløst

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s