Hverdag · strikking

Å strikke til de minste (og oss selv, deg, meg, hverandre)

Innlegget er sponset.

Det er noe fint med barn. De har noe som venter dem. De har en forventning. De har en drøm. Og vi kan hjelpe til med å gjøre starten av den fremtiden trygg og varm på veien. Jeg har fått prøve et helt nytt merino-ullgarn fra Rito Garn & Hobby, nemlig Infinity Hearts Baby Merino.

Å finne produkter som egner seg for de minste, gir både glede og nytte. Bare tenk hvilken forskjell strikkepersoner har gjort for premature på Rikshospitalet og andre sykehus! Jeg vil gjøre en forskjell, for barna som vokser opp rundt omkring meg. Selv om et spedbarn ikke vet hva strikking er, gråter det om det fryser og da kan hobbyen min være til nytte.

Alle barn, trenger jo varme! Også barn som har kommet til verden presis når terminen tilsier og er friske trenger noe rundt kroppen i vårt nordiske klima og vinterland. Derfor strikker jeg babytepper til å ha i sengen, vogna, bilen osv. Jeg drømmer meg ut på tur!

Garnet Infinity Hearts Baby Merino er mykt og smidig, enkelt å jobbe med og av god kvalitet. Det er relativt tynt, passer til pinnetykkelse ca. 2,5 og 3 og skal være slik at det ikke klør på sart babyhud. Det kommer i mange fargenyanser, du trenger ikke bare strikke hvitt, lyserosa og babyblå. Jeg kommer til å lage sokker og siklesmekker av garnet, og luer til voksne.

Er det da folk blir tørre bak øra? Neida, det er ikke slik mennesker fungerer og utvikler seg. Jeg har heller ikke behov for å forandre noen, bare gi de litt av hjertevarmen min. Jeg håper at mine små hobbyer, bidrar til vekst i det sosiale. At jeg kan strikke meg en plass inn i det sosiale hierarkiet! At det jeg lager, kan bli brukt og at jeg på den måten har verdi og Rito er en nettbutikk som bidrar til garnglede og mestring.

Jeg vet at det skal være nok til å bli akseptert at man er seg selv, men jeg har det bedre når jeg får lov å bidra i samfunnet. Jeg har ikke jobb og er mye syk, men strikke og fotografere kan jeg, sammen med å levere blogg, som du er så flink til å lese, følge med i og gi meg mening gjennom. Det er dette jeg kaller livsverdi.

Med ønsker om en strikkelig god senhøst! Mvh. Aspergerinformator.

2 kommentarer om “Å strikke til de minste (og oss selv, deg, meg, hverandre)

  1. Hei Helene. Så fint at du strikker gaver. Selv er jeg også glad i å strikke, men har fått senebetennelse i den ene albuen, og burde egentlig ikke strikke på en stund. Med ønske om mange kreative ideer til mye fint gang.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s