bokanmeldse

Julestrikk – kjærlighet på pinne(ne)

Jeg har sett i et digitalt lesereksemplar fra Vega forlag, nemlig boken Jorids julestrikk. Der er det noe til denne adventstiden – som herlige kalenderposer – og julegris til julebordet og strømpe til 1. juledag.

jorid
Vega forlag 2018.

Det er juletrepynt som sokker og votter i miniatyr, med og uten flaggmotiv, og dukker og engler og snømenn til de minste. Jeg smilte da øynene gled mellom vinger og miniatyrer. Jeg plasserte hendene mine mellom strikkepinner. Grepet mitt ble ei nisseflette.

Det er også oppskrift på gaver som varmer kroppen fra topp til tå. Det er tøfler og sokker, pulsvarmere og votter, halser, luer og pannebånd. Det er i klassiske julefarger, men også sprek oransje.

Jeg lot meg inspirere til å strikke noen av julegavene mine i år. Disse gavene kommer stort sett i tillegg til andre kjøpte gaver så jeg sparer ikke penger, men jeg gir med hjertet. Hjertelig god jul Jorid, Vega, leserne mine og familien min.

Pannebånd strikket etter mønster i Jorid Linviks Julestrikk.
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s