bloggutfordring · foto

Februar-blå

dråpeBLOGGBLÅ2

akvariet5BLOGGblå

dråpenBLOGGBLÅ

blåBLOGG

BLOGGblå

fuglehusBLOGGblå

Jeg er med i en fotoutfordring der jeg fotograferer til en farge hver måned. Februar var blå. Dette er en utfordring jeg begynte på i fjerde måned i fjor, så det gjenstår bilder fra dette første kvartal, som avsluttes med mars-gul i neste måned.

Kravet til bildene jeg viser frem i utfordringen, er at de skal være redigert i løpet av måneden som er gått. Det ble grunnet sykdom noe mindre fotografering i februar, men jeg velger å dele dette innlegget likevel og på tross av det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s