spesialinteresser

Annerledes skaper artist

Enten det er kunstnere, låtskrivere eller andre artister, er det noe felles for flertallet av dem. De skiller seg fra mengden og det de lager, er annerledes. Det er ut av boksen og noe uventet. Og felles for mange, er at de går under uten kunsten sin. De trenger den å holde på med.

Uten skriving og kamera, kjenner jeg meg hjelpesløs. Det blir vanskelig å kommunisere, for jeg er ikke så god på den normale konversasjonen, selv om jeg prøver og utad virker veldig mye bedre enn jeg kjenner meg.

Mitt fristed på den sosiale arena, kommer til uttrykk når jeg setter meg ned og skriver. Være seg blogg, dikt, prosa, bøker, brev. Og når jeg viser frem mitt perspektiv, som portrettene av leiligheten min, nakent, ærlig, brutalt med klesvask og åpent dolokk i svart hvitt. Farger er noen ganger en forkledning, og den tar jeg også på i mitt arbeid med fotografikunst. (Smiler gult og lurt, på en egenartet måte.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s