tilleggsvansker

Advokatmat

Noen ganger, trenger man advokat. Jeg er i en slik situasjon. Jussen er et bord dekket for advokater. Jeg serverer, hun tygger på noe. Får det til å bli til mening, og prøver finne ut av om alt går rett for seg. Om jeg skal få lov å leve litt mer på mine premisser. Hun tar saken min, og den behandles -KANSKJE- med respekt av alle instanser. En åpen mulighet. En sjanse. Et smutthull. Jeg vet ikke. Hva jeg kan forvente. Jeg vet bare at hun har satt seg inn i saken min og at vi møtes i dag, for at jeg skal få vurdert, dette jeg står oppi. Og har stått oppi så lenge.

Gir seg aldri.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s