bokanmeldse

Navnebringeren – historien om hvordan barnet får navnet sitt

Da jeg leste denne boka (Aschehoug forlag 2019, anmeldereksemplar) anbefalte jeg den sporenstreks til nattevakten min. Han gikk på nett og bestilte den, og nå er den gitt til en baby i barnedåp. Det er ikke for uten grunn. Boken passer nemlig spesielt godt som presang til navnefest eller dåp, eller til et lite barn du vil gi en spesiell present utenom.

De fleste har hørt om julenissen, påskeharen, og tannfeen. Men Navnebringeren har ikke fått oppmerksomhet, heter det i denne boka. Det er ikke fordi han ikke er viktig. Han er bare veldig sjenert!

Historien ender med å gi barnet boka er for, et navn, som man kan skrive inn rett i boka. Dermed blir den unik for barnet boka leses for og noe helt spesielt. Maja Lunde sitt språk er godt og tegningene til Hans Jørgen Sandnes vakre. Det er en gjennomillustrert bok med lite tekst som egner seg godt for de yngste drømmerne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s