tilleggsvansker

Himmelblå

Over skyene er alltid himmelen blå. Og Bjørn Eidsvåg synger om det umulige, likevel. Skyfri himmel. En problemfri time. Være i lag med gode venner. Slike ting som mange tar for en selvfølge er ikke selvfølgelig når man har en del utfordringer med kommunikasjon og relasjoner.

Jeg tilbringer livet mitt sammen med folk som er betalt for å være sammen med meg. Det gjør noe med selvtilliten. Jeg er ikke fullverdig venn, for folk flest. Jeg har et lite nettverk, men jeg ser de ikke så ofte. Jeg ser personalet.

Når jeg går tur med personalfølget mitt hjemme, tenker jeg ofte på hvordan det er å hoppe ned fra denne broen, der bilene kjører raskt under. I stedet for å nyte arkitekturen. Men jeg gjør det også. For jeg er dobbelt. Jeg kan nyte en skyfri himmel og jeg kan være dyster omkring livssituasjonen min. Bildene er fra en lysere og blåere dag, og situasjon, enn i dag. Men sånn er livet, det går i bølgedaler – og for meg ganske kraftige.

Men makrellskyer er forresten vakre, som søte melkeflekker på himmelen. Vi trenger skyene for å glede oss over sola.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s