foto · Hverdag

Siste stikk

Jeg liker sommeren, kjenne varmen på armene, sitte i sommerkjole eller capribukse og bare være til. Høre insektene summe. Selv om vepsen kan være litt skummelt, særlig i brusglass, er den en del av sommerbildet.

Uten insektene ville vi ikke klart oss. En morsom fun fact er at om man samler alle insektene på jorden, veier de mer enn hvis man samler alle menneskene på jorden. Derfor er det litt kult at Bienes historie i Maja Lunde skal bli tv-serie.

Jeg betrakter sommeren og beundrer naturen. Foreviger veps, humle og sommerfugl. Foto er både min flukt og min tilstedeværelse. Jeg tenker på fokuset på det som er omkring meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s