Hverdag

Hygge i hjemmet!

Reklame: Innlegget inneholder sponsorat fra Upstairs

Hjertelig velkommen inn! Se for deg en grønn skog som puster. Eller, jeg har ikke en skog inne. Den har jeg ute, og går tur i. Men inne har jeg noen planter. Orkideer i vinduet, noen grønne og en større grønn som heter Vindusblad. Alt det grønne gir et friskt pust i hjemmet mitt. (Innlegget fortsetter under bildet.)

Så hvordan inkludere det grønne i interiøret? Jeg har lenge vært på jakt etter en fin potte. En som ikke er av porselen, men kanskje heller ikke av plast. Det blir liksom så lett med plast tenker jeg, litt redd den skal velte og jeg få jord over alt. Men så satt jeg og surfet en dag, som jeg av og til hygger meg med, og kom over Upstairs, ting og tang siden 1996. (Innlegget fortsetter under bildet.)

På Upstairs bugner det av ting til hjemmet, som virkelig gjør det hyggelig å innrede og jeg kjenner meg litt takknemlig og lykkelig for at jeg har en kommunal bolig med hjelpen jeg trenger i stedet for å være stand by på sykehus. Det er ikke alle dager som er lyse og lette, men å legge til rette for trivsel kan hjelpe en god del. Jeg hjelper meg selv med å ha hyggelige ting rundt meg, og la sårene og plantene gro i takt. (Innlegget fortsetter under bildet.)

Jeg ble hos Upstairs inspirert av hyller, dørmatter og det jeg i dag viser frem: En blomsterpotte med ben. Den er svart med gullfargede metallben. Den er veldig stødig, i tillegg til å være kul å se på synes jeg. Allerede har jeg plantet om slik at det blir enda frodigere og flott i potten – den har rom for det og stort potensiale for grønn trivsel – men de bildene kommer i senere innlegg. Potten kommer i tre størrelser, og min måler 28,5 cm i diameter og er den største av dem. Vil du matche det svarte, og også lyse opp, har de masse forskjellige svarte stearinlys. De har småmøbler, interiørartikler og ting som innpakningspapir og kort og masse annet. (Innlegget fortsetter under bildet.)

Upstairs er en liten butikkjede som har nettbutikk med blant de raskeste leveringene jeg har opplevd, i tillegg til butikker i Kristiansand, Bergen, Stavanger, Sandnes, Arendal og Oslo.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s