Hverdag

HURRA meg rundt

Det går litt over alle støvleskaft. Jeg kjøpte faktisk støvletter og, på fredag, for å føle meg fin til noe jeg skal senere denne måneden. Men ja, med jobb de fleste ukedagene og høyt tempo, strekker jeg ikke helt til, til det daglige hjemme hos meg selv. Så snart kommer vaskehjelp til meg. En hjelpende hånd, med alle kluter til.

I dag er det forresten bursdagen til broren min!! Vi feirer nok til helgen eller når det passer sånn, men jeg feirer inni meg i dag og sender gode tanker og sprudlende smil. Ja jeg elsker, ja jeg smiler! Som i Jordan-reklamen, der de sier Bare smil. Når man liksom har tatt litt feil og sånn. Og det gjør jeg jo ofte i livet mitt, føler meg ikke helt på nett. Gjør ofte kanskje litt annerledes enn flertallet, eller, føler i alle fall annerledes. Virker det som. Alt er en big deal, av det som for andre er bagateller. Og store ting, som andre er opptatt av, skjønner jeg ikke at er noe i det hele tatt.

Og, se hun snakker også.
jeg snakker noen ganger som en foss. Men jeg opplever også at jeg ofte er stillere enn en del av de andre mens vi jobber på jobben. Som om jeg er mest dedikert til oppgaven mine og ikke så mye til det sosiale. Men jeg setter pris på det sosiale også, likevel. Som å slå av en prat i lunsjpausen, og å si hei til alle sammen når jeg kommer. Og takk for i dag!

Rundt bursdager, takker jeg ofte også litt for året som er gått. Og jeg tenker at selv om jeg har vært både glad og trist og syk og kaotisk i året som er gått, har det jammen vært ålreite ting i berg- ogdalbanen. Ting som får latteren til å boble og tennene til å vise seg til den eventuelle fotografen. Livets fotograf.

Jeg er et album. Og et kart. Jeg følger meg selv, mot høst og vinter. Og når jula kommer, da… ja jeg bare gleder meg til å være med de jeg er glad i og snakke om løst og fast, det som opptar oss, mens vi stopper tiden litt opp.

Reklame

En kommentar om “HURRA meg rundt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s