asperger syndrom

Masterstudent søker informatorer

Videreformidler dette fra en masterstudent i Trømsø som ønsker seg informanter innen autismespekteret og trenger personer med autisme, Asperger syndrom og foreldre. Mange av de leser jo nettopp bloggen min!

«Jeg er en masterstudent i spesialpedagogikk ved universitetet i Tromsø. Jeg holder på med en oppgave som handler om autismespekterforstyrrelser og livskvalitet. Med meg på laget har jeg veileder Gregor Maxwell. Prosjektet er meldt og godkjent av NSD (Norsk samfunnsvitenskapelig datatjenesten). Prosjektnummer 45786.

Målgruppen for denne studien er barn og ungdom mellom 8-18 år som befinner seg på autismespekteret og deres foreldre. For å delta må man svare på et elektronisk spørreskjema med navn Kidscreen-27, som er et internasjonalt verktøy for måling av livskvalitet. Det finnes et spørreskjema til barna/ungdommene og et til foreldrene. De er ganske like sett bort i fra noen språklige forskjeller. Det er enkelt å delta i undersøkelsen og det tar ikke lang tid å svare på spørsmålene (ca. 5-10 min).

Det er frivillig å delta i studien og dette innebærer at man når som helst kan trekke sitt samtykke uten å oppgi grunn. Det er også viktig å huske at selv om man som forelder samtykker at sitt barn kan delta i studien, kan barnet også når som helst trekke seg fra studien. Vedlagt er to informasjonsskriv – et til foreldre og et til barn/ungdom. Her er det mer informasjon om studien og spørreundersøkelsen.

For å delta må man først gi sitt samtykke – for seg selv og barnet. Det er tilstrekkelig å gi dette via epost. I første epost kan dere skrive «Jeg og barnet mitt har mottatt informasjon om studien og ønsker å delta.» Straks det er gjort vil dere få tilsendt lenker til spørreskjemaene. Hvis dette er av interesse ta kontakt med meg på epost: andreas.o.alex@gmail.com. Eventuelt per tlf: 930 56 025 hvis det passer bedre.

På forhånd takk for deltakelse!»

P.S Dagens blogginnlegg fra meg er under her.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s