Skriveutfordring · spesialinteresser

Følelser og anti-fornuft

Jeg og Marthe fra Livets rose har gått fra konseptene (les forlatt fotoutfordringen i denne omgang) og begynt på en skriveutfordring. Vi skriver valgfri tekst om et bestemt tema hver uke i ti uker fra nå. Dagen er flyttet fra lørdag til fredag av praktiske årsaker men vil være ukentlig (vi går ikke helt fra konseptene). Først ut er temaet «Følelser».

Anti alt
Jeg ser meg rundt i rommet. Det er søppel og tomflasker og tom sofa.  ingenting som tilsier at det har vært en eksplosjon inni meg. Langt inni sjelen og utenpå hakker jeg tenner smiler jeg. Det er ullpledd, interiørputer og medmenneskelighet henslengt i en sofa. Noen skriver på Mac-booken som står i hjørnet. «Kyss,» «klapp,» «klem» eller «kjæreste.» Det er ikke så viktig. Det sitter en vakt en hyggelig sykepleier jeg kan konversere med i en svart skinnstol på syltynne IKEA-ben. Jeg spiller ballen mellom oss  død, legger meg panneflat og ruster meg ut til kamp. Jeg myrder gleden og fyller hjerteposen med pepsi max sorg. 

home-office-569153_640Foto: Pixabay

Reklame

3 kommentarer om “Følelser og anti-fornuft

  1. Dette var en fin start på skriveutfordringen vår, og så artig at vi har valgt nesten helt lik tittel. Jeg synes det var en sterk, liten tekst. Jeg føler jeg leser om ambivalensen med selve livet. Både og, usikkerheten. Alt som er stryke over, alt som ikke andre ser. Både gleden og sorgen. Det var godt skrevet, og fikk meg på mange tanker. Gleder meg allerede til neste fredag for å se hva du poster. Håper du får en så god helg som du kan ha! 🙂

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s