asperger syndrom · bokanmeldse

Klokkemysteriet – når hele byen går seg tidsvill

Tiden er viktig. Det vet Bastian, en gutt på 8 år. Gutter på 8 år vet ganske mye. Bastian har ikke så mange venner annet enn når han er på skolen, men han klarer å finne en voksen venn helt selv og redde en hel by etter tids(viser)tyveri.

Boka er skrevet av Torill Fjæran-Granum ved Spiss forlag og er en barnebok som heter Klokkemysteriet. Den er om å lære klokka og kan motivere læringsprosessen. Ved hjelp av boka, får man forståelse for hele og halve timer, kvart over og kvart på. Men min beskrivelse blir bare helt halv tolv for jeg vil ikke avsløre Klokkemysteriet.

Boka er for barn (men jeg koste meg med bortkomne visere, hundesporing og tryllerier) og egner seg godt til høytlesning. Det er også stor skrift som gjør den lett å lese for barneskolebarn som kan lese selv. Boka er en fin liten investering i en viktig læringsprosess. (Tid er penger.)

screen-shot-2017-01-19-at-14-38-09

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s