tilleggsvansker

Er jeg for tykk til å ha fjernkontroll?

Dette plager meg ganske mye. Jeg har nytt, flott Geneva-anlegg. Med radio (Dab+),  Bluetooth og fjernkontroll. Jeg har ny tv fra Samsung og både den, mediespilleren fra Western og Andersson sonefrie DVD-spiller har fjernkontroll. Jeg kan sitte på rompa mi i stolen min og styre alt dette.

Og vet du hva? Det plager meg. Jeg trenger å bevege meg, nappe ut en stikkontakt i den gamle TV-en som av- og på- knappen ikke virket på. Nå gjør jeg alt sammen, ja hele min medieeksistens, med hendene. Det er nesten som å knipse med fingrene og få ting til å skje.

Jeg vet ikke om du som leser vet hvor tynn eller tykk jeg er. Men jeg vet at du lurer på hva jeg spiser, hvor ofte jeg spiser, om du kan klare deg på samme diett og hvordan jeg klarer å leve med kroppen min. Fakta er at jeg lever ikke med den. Jeg klarer knapt nok å løfte hunden min på ni kilo, så tynn og svak er jeg.

Men jeg MÅ løfte kroppen min opp av stolen og bevege meg i rommet, styre elektronikken manuelt. Det sier tankene og følelsene mine og hjertet løper løpsk av angst for å legge på seg. Å styre manuelt trenger jeg å gjøre, hvis ikke kjenner jeg meg feit hver gang jeg spiser. Konklusjon:

Jeg er for tykk til å ha fjernkontroll.
(Likevel har jeg fire.)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s