Uncategorized

«En alvorlig psykisk syk person,» sier noen

Det er helt riktig. Jeg er det OGSÅ. Noen mennesker med Asperger syndrom får psykiske tilleggsvansker, og jeg er en av dem. Det betyr ikke at jeg ikke føler med andre psykisk syke eller de som fungerer med Aspergeren sin, på godt og vondt. Men jeg blogger jo fra mitt perspektiv, så at det er en psykisk syk Asperger som skriver er ikke til å komme bortifra. 

Jeg beklager at jeg har havnet i psykisk uføre, men det gjør ikke at jeg ikke har Asperger. Eller motsatt, at jeg har Asperger gjør meg heller ikke automatisk til en alvorlig psykisk syk person. Men det har seg sånn at jeg er begge deler. Ta meg i mot med åpne armer, om du vil, som Ole Brum (sier ja takk begge deler). Hvis ikke, les noe annet, se forbi meg og bruk tiden din på noe som gir deg noe. 

Hånd i hånd. 100 mm Canon.

4 kommentarer om “«En alvorlig psykisk syk person,» sier noen

  1. Du skal ikke måtte beklage for den du er. Selv om du har Asperger og psykiske tilleggsvansker, er du et vakkert menneske! Kanskje nettopp derfor også, fordi Aspergeren gir deg et annet blikk på livet og lar deg gå dypere inn i særinteressene dine. Vi skriver og vi fotograferer, og jeg tror Aspergeren vår gjør oss dyktigere på det som betyr noe for oss.

    Du skal ikke måtte forsvare den du er. Jeg er glad i deg ❤

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s