asperger syndrom · tilleggsvansker

Å vente med å slå ut i full blomst

Noen mennesker holder noe tilbake, eller det er noe som holder dem igjen. Jeg kan ikke være fri som en blomst folder seg ut, selv ikke på frigjøringsdagen, konfirmasjonsdatoen min da jeg var 15. jeg står i knopp.

Knopp som venter på å bli påskelilje i mai. 100 mm Canons.
Jeg er innlagt, har livet mitt i andres vaser, men det er ikke bare det som holder meg tilbake. Gjennom glasset med vann kan du se at jeg kjemper og strammer stilken inn, for å beholde knoppen. 

Ingen ønsker seg en knopp av en venn, den er for knapp og er ikke ferdig utvokst. Jeg er bare jentungen. Anoreksi krymper meg og som mange med Asperger virker jeg yngre enn alder tilsier, som ei påskelilje i knopp uti mai.

Jeg er ikke barnslig eller umoden. Men jeg lever i knopp. Ser du bildet? Da finner du meg, spirende. DET er liv laga. 

Reklame

6 kommentarer om “Å vente med å slå ut i full blomst

  1. Håpets farge er lysegrønt, og bildene er så vakre. Jeg samler dem i en vase.
    Leste ut boka di lørdag natt. Klarte ikke legge den fra meg. Språket ditt er fint og beskrivende. Og jeg kjenner igjen det med følsomhet, for lukt, berøring, hva som er godt å ha på seg. Når vi finner klær min datter liker, kjøper vi gjerne dobbelt opp. Hun har også to onepiecer som hun elsker.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s