Tekstutfordring

Hus for mus

Jeg kan veien
rett hjem utenat
 Åpne en dør
Låse en annen
 
Huset mitt
har aldri
vært ditt
Det lille
rommet mitt
på utstilling 
Omfavner speilet
og kysser
det farvel
shutters-669296_640
Velkomst. Titte ut eller titte inn. Bilde: Pixabay. 

 

Jeg er en liten jente i en voksen kropp. I mitt hjem, er det vinduer ut og inn og rom for alle. Til og med mus (selv om de ikke er så velkomne. Se opp for musefeller!) Temaet i denne utgaven av tekstutfordringen med vinterblomst.net var Hus og hjem. Jeg er veldig hjemmekjær og skriver hjem hver dag. Selv om jeg bor på sykehus, hører jeg til et sted. Der det er mus, er det hus (om vinteren). 

Reklame

2 kommentarer om “Hus for mus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s