spesialinteresser · Tekstutfordring

Interessant sant

Zoomer inn
finner deg
knipser hei
Et minne
foreviges i
et fotografi
Samlere kjøper
søppel til

høyere pris

Dagens tekstutfordring var interessant. Det er mye jeg finner interesse i. Mange med Asperger har det vi kaller særinteresser. Det betyr ikke at det nødvendigvis er så sært, men noe som opptar oss mye. Jeg liker å skrive, skildre, beskrive, fotografere, observere, forevige og skape. Jeg samler på dukker og gir døde gjenstander liv i bildene mine. Jeg leser reklameannonser med stor interesse og regner næringsinnhold og kalorier, ikke bare fordi jeg har Anoreksia men fordi det opptar meg. Interesse er denne ukens tema med vinterblomst.

Reklame

2 kommentarer om “Interessant sant

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s