Tekstutfordring

Jag tror, jag tror på sommaren

Begge bena
plantet i
Noahs ark
Alt jeg
gjør er
å tro
En salme
med en
trist tekst
Ber utenfor
den mørklagte
låste kirka
Jeg må
tro på

noe annet

toy1

Sommeren er på tampen. Tampen brenner. Vi er så nære høsten nå. Og jeg kan med hånda på hjertet si at det har vært sommer i år også, med sol, ekstravakter og sommerbemanning. Det har vært is på Facebook og reklame for grillmat på radioen.

Mats Olin sang om å tro på sommeren. Jeg vet ikke om jeg tror på noen Gud, så jeg sier som han; «Jag tror, jag tror på sol igen.» For selv om det ser mørkt ut innimellom, finner jeg lyspunkter og solgløtt. Hva er dine lysglimt og hverdagsgleder i sommer? Amen.

«Tro» var nest siste tema i tekstutfordringen med Vinterblomst. Få med deg innspurten neste lørdag.

Reklamer

En kommentar om “Jag tror, jag tror på sommaren

  1. Så lenge du tror på en sol igjen, så er du kommet langt, kjære deg! Du må ikke tro på mye!!!! Særlig ikke kirker og Gud! Det er bare «veikirker» som er åpne, og jeg stopper aldri der!
    Jeg har en datter, og hun giftet seg i fjor. Med en sjamanistisk vielse…. Spennende, men jeg var litt på utsiden, følte jeg…. Hun var iført vikingdrakt og hadde blomsterkrans i håret,den var laget av lyng og tyttebær fra områdene rundt hytta….Det var spesielt… og de to der, de tror ikke på noe… og det er helt g reit!
    Du har vel lest mine gleder fra i dag? Vi må ikke bar glede oss over de store tingene, det er de små gledene det er flest av….
    Ønsker deg en fin seinsommer, med lyspunkter og solgløtt ❤

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s