asperger syndrom

Det var så fint her

Da jeg kom på fløyen av avdelingen jeg er på per i dag, var det så rent og fint her. Det var klokke og bilder på veggene. Det var spisebord og kommode. Nå er det bare et halvt bilde og en halv kommode igjen. Bokstavlig talt! Jeg har smadret alt.

Lampa i taket er også hevet opp fordi jeg rev i den. Jeg har satt mitt preg på omgivelsene. Både inventaret og personalet. Jeg har satt spor. Jeg har blitt satt. Men ikke tro at det står stille. Vi er i full bevegelse, og snur du deg bort skader jeg meg.

Men det var så fint her, at jeg sier unnskyld for det jeg har gjort, levd, ødelagt. Noen med Asperger ødelegger ting når vi får meltdowns eller av annen årsak utagerer.

Rent vann eller rent bord. Canon L 100 mm macro.
Reklame

3 kommentarer om “Det var så fint her

 1. Hva skal jeg si? For du SÅ jo at det var så fint der?
  Hvem «trykka på knappen» i forhold til at du skulle ødelegge deg selv, ødelegge omgivelsene…???
  Var det noen som «sa» noe? Noen som «gjorde» noe????
  Godt du ikke smadra kameraet da, eller det du skriver med/på? Resten kan de vel fikse? Godt at du ikke ødela deg selv så mye at du ikke klarer å tenke og sette ord på ting….
  For egentlig så var det jo så fint der?

  Liker

 2. Sorry this happened, Helene and I hope it can be sorted out so this doesn’t happen again.
  Are you able to identify the trigger and communicate this with the staff? I feel certain they wouldn’t allow a repeat of what triggered you. I wish you a restful night and a better day tomorrow xx

  Likt av 1 person

 3. På en måte tenker jeg som de to over her, – om en kunne finne ut akkurat hva det er som får deg til å «velte», som du sier. Jeg skulle ønske det gikk an å «heise det røde flagget» i full fart, – slik at en kunne avverge eller «fryse» situasjonen. Men så har jeg forstått at det er ikke så enkelt. Håper natta blir god for deg!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s