Alfabetutfordring bokstavdryss · skriving

A for annerledes – Bokstavdryss del 1

Andre
enn meg
vil
Aldri
fatte
livet jeg
valgte bort eller
At det
jeg står igjen med
er det jeg
Alltid
sverger er mitt
De vil
kanskje aldri fatte
at jeg fortsatt står
mens de kommer og går
pleieassistentene

feet-2243054_640
Står på bar bakke, i bare anklene.
Bokstavdrysset av en alfabetutfordring med bloggen Vinterblomst blir til små bonusinnlegg jeg poster klokken 18 noen dager i ny og ned som godis i tillegg til dagens faste innlegg i september, oktober og november. Det er for det meste skjønnlitterær skriving. 

Det blir A for annerledes, B for bebreidelse, C for cellekamerat, D for dommedag, E for enkelt, F for farskap, G for godhet, H for helvetete, I for intens, J for jakt, K for kaos, L for labyrint, M for minimalism, N for nåde, O for orgasme, P for piller, Q for quiz, R for ringvirkninger, S for sangfugl, T for for tabu, U for unnskyld, V for varsel, W for whisky, X for xenofobi, Y for yrkeshemmelighet, Z for zoolog, Æ for ærlig, Ø for øde , Å for år. Og med det har vi et komplett ordforråd.  

Reklamer

En kommentar om “A for annerledes – Bokstavdryss del 1

  1. Sårt og vakkert på samme tid. A for annerledes, og jeg er glad for at jeg får ta del i det som er annerledes. Ta del i deg, som venn og blogger. Og at vi sammen kan finne forståelse i denne rare og noen ganger uforståelige verden.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s