asperger syndrom · foto · skriving · spesialinteresser · Tekstutfordring

Høst du kalde ville

Det er så mange tider. Det er så mye som skal skje. Og imens vi farter fra a til b passerer årstidene og pakker oss ut og inn. Vi sier «kom mai du skjønne milde», men jeg sier også: «Kom høst du kalde ville.» For hver gang når høsten kommer, kan jeg sitte inne og kose meg med en god film eller serie under et ullpledd. Det er stearinlysårstid, sa en pleier.


Det er ingen som forventer at jeg skal ut å nyte sola i høstværet. Jeg kan regne med regn og høre det dryppe fra takrennna og dunke på metalltaket utenfor plassen min ved vinduet. Det er deilig da, og ikke være så sosialt avhenging.

Mange med Asperger klarer seg utmerket godt uten en hel flokk av venner og grillfester i sommerens hager. Vi har det helt fint vi, bare vi får sitte med vårt. Ikke ta det fra meg, vær så snill. La det være fargerikt men mørkt. La det være høst.

høstbloggen
Høstlandskap, alle fanget med 100 mm Canon i september.
Høst er ukens tema i utfordringen jeg har med bloggen Livets rose. Neste uke kommer vær og vind (og global oppvarming).

Reklame

2 kommentarer om “Høst du kalde ville

  1. Nydelige bilder som vanlig. Jeg er så glad i høsten, men alle de fine fargene. Og gleder meg til hyttetur med fyr på peisen og masse tente stearinlys. Pledd og brettspill i sofaen. Men ønske om en så god kveld helg videre som du kan, men nye folk rundt deg.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s