asperger syndrom · foto · Uncategorized

En kvist av lykke

Jeg våger aldri å ta hele treet innover meg, tenke så mye på regnskogen og miljøet vårt. Det er for stort og for skummelt. Mange med Asperger opplever en angst for det vi ikke kan kontrollere og holde oversikten over – også de som er brennende opptatt av dyrevern, kanskje er veganere og jobber aktivt innen miljøpolitikken. De prøver å få kontroll i det store bildet.


Selv om det er for stort for meg, kan jeg likevel være litt miljøbevisst. Det gjelder å gripe det lille og finne tryggheten på et nivå en selv håndterer. Å være miljøbevisst da, handler noen ganger om å finne glede i de gamle tingene man har i stedet for å kjøpe nytt. Og når jeg er ute og fotograferer, nyter jeg naturen til det fulle og tar den med meg inn igjen på ei bildebrikke så andre kan nyte på en skjerm, kanskje på andre siden av jordkloden. Men jeg tar ikke alltid hele treet i kamera-søkeren. Kanskje bare en kvist.

Canon EF100mm f/2.8L Macro
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s