Alfabetutfordring bokstavdryss · skriving · spesialinteresser

S for sangfugl

Bokstavdrysset av en alfabetutfordring med bloggen Vinterblomst blir til små bonusinnlegg jeg poster klokken 18 noen dager i ny og ned som godis i tillegg til dagens faste innlegg i september, oktober og november. Det er for det meste skjønnlitterær skriving. I dag har rot i et virkelig vennskap.

kjenner en sangfugl
den soprane, høyfrekvente stemmen
må synge solo når

koret frosser ut
mens hun puster inn
mat fra sonde-slange

dette medisinske sugerør
synger med på utpust
piper pip pip pip

28178273655_c1cbe2ac93_k
Modell: Doll Chateau.

Det blir A for annerledes, B for bebreidelse, C for cellekamerat, D for dommedag, E for enkelt, F for farskap, G for godhet, H for helvetete, I for intens, J for jakt, K for kaos, L for labyrint, M for minimalisme, N for nåde, O for orgasme, P for piller, Q for quiz, R for ringvirkninger, S for sangfugl, T for tabu, U for unnskyld, V for varsel, W for whisky, X for xenofobi, Y for yrkeshemmelighet, Z for zoolog, Æ for ærlig, Ø for øde , Å for år. Og med det har vi et komplett ordforråd.

Reklamer

4 kommentarer om “S for sangfugl

      1. Jeg har egentlig planlagt til alle temaene som er igjen, men må bare fordele de litt jevnt utover 😉 Har du tenkt til å poste alle i løpet av november? Tenker på innledningen hvor du skriver september, oktober og november. Jeg poster nok et stykke ut i desember i hvert fall.

        Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s