Alfabetutfordring bokstavdryss · bloggutfordring · skriving · spesialinteresser

Ø for øde

Bokstavdrysset av en alfabetutfordring med bloggen Vinterblomst blir til små bonusinnlegg jeg poster klokken 18 noen dager i ny og ned som godis i tillegg til dagens faste innlegg i september, oktober og november og en siste rest i desember. I dag er det nest siste tema. Bokstavdrysset mitt er for det meste skjønnlitterær skriving, med en rot i virkeligheten.

ødeblogg

Vi gikk langt ut av komfortsonen, kledde på oss topplue og lot det stå til. Kuldegradene spiste oss opp innenfra med et kaldt grøss. Jeg trakk skuldrene oppunder ørene og hørte på Bruce Springsteen. Jeg er aldri så langt unna realiteten at jeg glemmer The Boss, som ikke engang vil bli kalt sjefen. Det handler om Barak Obama og USA og kanskje Trump. Hvis han får så mye makt at Nord-Korea blir utryddet og vi står igjen her i ødemarken med kuldegradene langt utover meridianen, som betyr lengdegrad. 

ødeblogg2

Det blir A for annerledes, B for bebreidelse, C for cellekamerat, D for dommedag, E for enkelt, F for farskap, G for godhet, H for helvetete, I for intens, J for jakt, K for kaos, L for labyrint, M for minimalisme, N for nåde, O for orgasme, P for piller, Q for quiz, R for ringvirkninger, S for sangfugl, T for tabu, U for unnskyld, V for varsel, W for whisky, X for xenofobi, Y for yrkeshemmelighet, Z for zoolog, Æ for ærlig, Ø for øde , Å for år. Og med det har vi et komplett ordforråd.

Reklamer

3 kommentarer om “Ø for øde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s