tilleggsvansker

Ekstra innlegg: La Stine spise

Hvis jeg var en feit katt, hadde jeg hatt fire bein. At jeg er katt er altså helt utenkelig. Det samme med å være feit, fordi jeg har så mye sykt i meg som holder tilbake vekten. Jeg ville bare sette det i et perspektiv. Det er så umulig, som å få fire ben, å legge på meg mye for meg akkurat nå. Jeg er ikke frisk nok enda. Men noen anorektikere er sterkere enn meg, selv om vekten blir holdt tilbake i anoreksiens klør. De vil mer enn meg. De prøver alt de kan for å få hjelpen de så sårt trenger. Ja, et anorektisk individ er sårbart.

Jeg har lest i bladet KK om Stine som er veldig syk, og ikke tidligere har klart å samarbeide om hjelpen fordi anoreksien har vært så sterk. Hun har løyet på seg vekt gjennom å drikke litervis med vann før veiing og fylt undertøyet med småstein. Hun søker hjelp, for å klare å overleve. Hun har fått vite hun kan dø, til tider blir dette sagt daglig. Når man prøver å leve, er det traumatisk å ikke få rett helsehjelp. Som Jon Blund sier, alle barn har rett til helsehjelp, eller noe i den dur. Stine er voksen, og har ikke fått hjelpen hun trenger enda.

La Stine spise nå, nå som hun så gjerne vil bli frisk. Hjelp henne så hun kan spise og nærme seg et normalt liv med en normal kropp som fungerer og følelser og psykisk tilstand på rett kjøl. Hun kan ikke få til det i behandlingen hun får nå, som er på en akuttpsykiatrisk avdeling med mye uro. Hun trenger spesialhelsetjenesten. Og kanskje trenger hun deg og meg til å spre budskapet. Her kan du lese artikkelen om Stine.

snowlove1blog
Modell: Nympheas dolls.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s