asperger syndrom · foto

Utvikling

Jeg er redd for forandringer, hater oppussing og misliker rutinebrudd, men jeg trenger, innenfor gitte rammer, å være i utvikling. Det må bare skje på mine premisser. Jeg er i stor utvikling som fotograf der jeg jobber med detaljer, eksponering og fokusering. Dette begynte som et fargebilde, ble så laget til et bilde med bare ei rød pinne. Med innspill fra en annen fotograf, utviklet jeg produktet mitt til å få tre fargede elementer.

Hvorfor? Fordi jeg lever jeg også, selv om du ser på meg som en zombie i transe av og til siden livet mitt oppfattes dødt for dere som er ute i samfunnet. Da fatter du ingenting av indre liv, men det er en annen historie vi kan skrive – sammen. Jeg er verken død, uten utviklingspotensial eller bare en einstøing. Plutselig ble dette blogginnlegget betydningsfullt for mye av fordommene ved Asperger som jeg må prøve å bryte ned og brøyte bort – lik en måkebil i vinterlandskap.

Reklamer

4 kommentarer om “Utvikling

  1. Helt enig, vi har alle udviklingspotentiale! Og du har helt ret i, at det allerhelst skal ske på vores egne præmisser. Måske er det netop, når noget bliver forceret, at der ikke kommer udvikling men stress, tvang, trods, tristhed eller mindreværd ud af det.
    Hvor er det skønt, at du kan bruge foto til at udvikle dig i dit tempo med. – Disse billeder er virkelig dejlige. Der er masser af kraft i det med sneen, der bliver fjernet.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s