bloggutfordring · foto

Grå hverdag

Wordless Wednesday / ordløs onsdag #12

Reklame

4 kommentarer om “Grå hverdag

  1. Så fine svart-hvitt bilder til ordløs onsdag! Likte spesielt godt det første med de tatoverte armene og rådyrene på jordet. Jeg møtte faktisk på tre rådyr i dag, når jeg gikk tur. De sto musestille på et jorde og kikket på meg, men så kom det en bil og de løp inn i skogen igjen. Jeg har sett dem på den plassen flere ganger før, men enda ikke klart å «fange dem» med kameraet.

    Liker

    1. Tusen takk! Det var hyggelig å få en sånn kommentar i dag. Så fint at du likte bildene. De fire rådyrene var veldig søte, selv om de var litt langt unna så måtte jeg bare forevige dem. Dyr gjør dagliglivet bedre. Nå sitter jeg og nyter rolig musikk før tv-kvelden setter inn.

      Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s