tilleggsvansker · Uncategorized

Et Kinderegg

Sorg er noe, ensomhet noe annet og depresjon noe tredje. Noen ganger kan man likevel ha alle tre tingene på en gang. Som et kinderegg, leser jeg mellom linjene i en ungdomsroman jeg er helt fortapt i. (Miss av Synne Sun Løes.)

Barn er noe, ungdom er noe annet, voksen er noe tredje, tenker jeg helt på egenhånd. Jeg lever i alle faser på en gang. Som et kinderegg, jubler jeg noe forvirret til speilbildet mitt som verken har melketenner eller grå hår. Tar ordene til leppene, stryker de ut med de hvite tennene som korrekturlakk og taster med fingerspissene.

Lykke er noe, selvrespekt noe annet og selvtillit noe tredje. Likevel kan man mangle alt på en gang. Det er da jeg tenker, at jeg jo mangler et Kinderegg i godteriskåla. (Les å ha anoreksi mellom de tørrlagte leppene på meg.)

Bildekilde: jgojtan på pixabay.
Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s