asperger syndrom

Jeg prøver å bli teori

Jeg prøver å være en lærebok. Noe enkelt. Noe som kan forstås av en førsteklassing på medisinstudiet, de har jo i alle fall litt iq, meg kan de vel klare å regne ut? Likevel lykkes jeg ikke, med å være bare teori. Linjene mine blir til ordbilder og bilder er opplevelser og opplevelser er praksis. Som når jeg skader meg og må sys sammen.

Mange med Asperger har tilleggsvansker som kompliserer teorien, gjør den vanskelig å forstå og tolke. Man må oversette striper i huden til smerte i sjelen. Man må oversette behov for forutsigbarhet til angstepisoder og kanskje utageringer. Og latskap, må forstås som mangel på å kunne fordele energien sin og fokusere på det viktige. I denne bloggen prøver jeg å oversette symptomene.

undervurdertBLOGG
Bak gjerdet. Inside information.

 

3 kommentarer om “Jeg prøver å bli teori

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s