dukker · foto · skriving · spesialinteresser

Hobby

Jeg har mange hobbyer. Noen av dem er store, så store at de er min identitet. Det er skriving og fotografering. I tillegg, er jeg opptatt av små objekter som dukker til min fotografering. Jeg er også veldig glad i hunder, og ser ikke for meg et liv uten hund. Til dagens innlegg, har jeg valgt å illustrere med en dukkehund laget av ppinkydolls.

hobby1BLOGG

De store hobbyene mine, kan vi kalle spesialinteresser. Det kan være ting som andre også er opptatt av, eller interesser andre ikke syns er så naturlige og allment interessante. Aspergere har ofte en egen innfallsvinkling både på de sjeldne/snevre og de «vanlige» interessene de utvikler til spesialinteresser.

Jeg synes det er gøy når jeg utvikler meg innen dem, som da jeg lærte meg å skrive en parabase. Jeg vokste noen centimeter av det, som blomstene i krukken. Jeg liker egentlig ikke blomster så godt, men de er fantastiske å følge med fotografiapparatet – årets syklus.

Jeg har vært innom flere arenaer for hobby og kreativitet, som strikking, hekling, søm, keramikk, tegning. Men jeg har endt opp med å hylle skrivingen, erobre fotointeressen og danne egne univers på tastaturet. Det er noe deilig og befriende med å skrive og med å stanse opp øyeblikket – nuet – med kamera. Har du noen hobbyer?

4 kommentarer om “Hobby

  1. Hobby er en fin ting. Vi i vår familie er også veldig glad i å ta bilder + lage fotobøker. Og jeg liker å fargelegge. Skulle så gjerne ønske at jeg kunne tegne, men det kan jeg ikke. Og jeg har veldig lyst til å lære å spille piano. Nå skal jeg på hytta og henge opp fotografier som min datter har tatt. Nydelige blomsterbilder, i fin IKEA ramme.
    Med ønske om gode fotomuligheter og skrivelyst

    Likt av 1 person

  2. – Og jeg kan ikke tenke meg å være uten symaskin og alle stoffene mine. Heller ikke uten bøker, – enten i form av lydbok, av e- bok eller den tradisjonelle utgaven. Så elsker jeg å fiske, plukke bær, stelle blomster, se på fugler. Jeg synes synd på dem som ikke har noen hobby.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s