bloggutfordring · dukker · foto

September-turkis

turkis1BLOGG

turkis1BLOGG

turkis2BLOGG

turkis4BLOGG

turkis2BLOGG

turkis3BLOGG

turkisBLOGG

turkis3BLOGG

Jeg er med i en fotoutfordring der jeg fotograferer til en farge hver måned. September var turkis, en liten utfordring. For å få frem turkis også på motiver som ikke var turkise, brukte jeg turkist lysfilter på blitsen min på noen eksponeringer. Kravet til bildene jeg viser frem, er at de skal være redigert i løpet av måneden som er gått. Klikk inn i innlegget for å se alle bildene.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s