Uncategorized

Hull i CVen – og stolt av det.

Jeg er et av disse menneskene Siv Jensen snakket om da hun la frem forslaget til Statsbudsjettet. De med funksjonsnedsetting eller hull i CVen. Men vet dere hva? Jeg er stolt av hullene i CVen min.

Hvordan jeg kan være stolt? Fordi jeg vet at de årene som utgjør hullene, har jeg virkelig kjempet og jobbet for å overleve, bety noe og kanskje gjøre en forskjell for andre i samme situasjon.

Jeg tror ikke jeg er unik. jeg tror ikke jeg er noe mer verdt enn andre. Men jeg tror på historien min. Jeg tror på at det gjelder å ikke gi opp. Jeg tror på at år i behandling har påvirket andre mennesker på godt og vondt, i tillegg til å være livsnødvendige.

Videre tror jeg, at når jeg kommer ut på andre siden, er jeg en person med stor erfaringsbank. Om erfaringene – de såkalte hullene mine i CVen – kommer til nytte for andre? Det får de andre svare for, mens jeg sannferdig forsøker å holde liv i historien.

4 kommentarer om “Hull i CVen – og stolt av det.

  1. Du er ikke alene om ha hull i CV-en…. mine egne hull i så måte har etterhvert blitt gapende svære, men de er også fylte med noe, de er fylte med kamp, med sorg, med sykdom, innimellom også tilogmed med glede, og ikke minst at jeg også forsøker å formidle erfaringer, gi råd til andre der jeg har noe vettugt å si eller skrive, samt male litt innimellom, når formen er tilstede til å greie det. Gratulerer med dine egne CV-hull, de er flotte, de! ❤ De viser styrke. "Den som vet hvorfor han lever, kan holde ut et nesten hvilket som helst hvordan."
    Friedrich Nietzsche https://www.youtube.com/watch?v=dfe8tCcHnKY

    Likt av 2 personer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s