Uncategorized

Flyfille

Når man skal videre i livet sitt, kan man føle seg som en utbrukt klut. Hva jeg mener med det? At en periode i livet er vasket ut, mens jeg står tilbake med hjelpeløse trekk.

Det er likevel håp. Selv om man har en kronisk tilstand, som autismespekteret innebærer, jeg harAsperger livet ut, så prøver jeg å tilpasse meg samfunnet og få til et liv som fungerer for meg. Løpet er ikke kjørt selv om man lever med diagnoser.

Mens jeg forsøkte tidligere denne uken (og i en lang periode fram til nå) å skape meg et nytt liv, fant jeg denne filla i et tre. Det fikk meg til å tenke på flyfilla.

Ei flyfille er en dame som stadig prøver seg på nye gutter. Litt sånn føler jeg meg i møte og samhandling med behandlingssystemet, der jeg går fra den ene behandlingen til den andre. Alt for å lage meg et bærekraftig liv, sammen. 

Jeg tror faktisk jeg får det til. Det er sånn med mange av oss med Asperger syndrom, vi gir oss ikke så lett. Nettopp derfor var nok mange av deltakerne i alle i arbeid på TV2 personer med denne diagnosen. Vi vil og vi får til, med litt tilrettelegging.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s