asperger syndrom · dukker · sosialt

Fargeminner

«Just a piece of world in my head, turning colors into red!» Jeg leker med bilder og ord, og ryddet litt i gamle arkiver. Der fant jeg dette bildet med den teksten til. Det minner meg om at jeg ikke er tatt bak en vogn. Eller foran en buss, da hadde jeg blitt påkjørt og kanskje brukket armene jeg skriver med.

Personer med Asperger, er ofte litt enten eller når vi kler på oss. Noen vil skille seg ut, andre vil være usynlige. Og sånn er det med mange andre mennesker også. Forskjellen er kanskje at vi lettere blir besatt og altoppslukt. En del driver med CosPlay, og mestrer det perfekt. De kler seg autentisk ut og det syns jeg er ganske kult. Det minner meg om en god nettvenninne med Asperger.

Vi har møtt hverandre på dukketreff (vi samler ball jointed dolls) og hun hadde kledd seg ut som en slik dukke. Det var helt perfekt. Minnet om henne, har jeg med meg og gjør at jeg kjenner meg sterk. Som om hennes farger, gav meg en styrke.

8571701085_67ce180ebf_o

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s