Hekling · Hverdag

Hjertelig hilsen (mestringsfølelse og skaperglede)

innlegget er sponset.

hekletblogg1801nr1

Jeg sitter med en pakke, som blir til noe mye mer med et kjærlig grep rundt heklenålene fra Infinity hearts, fra Rito garn og hobby. Bare se! hekletblogg1801nr2
Nålene gir meg godt grep, rundt den myke 8/4 bomullen også fra hobbybutikken Rito. Dette heklenålsettet består av åtte ulike tykkelser fra 2 til 6 mm. Ved hjelp av fyllvatt, treringer, rasleboks og to garnnøster (rosa og hvit) tryller jeg fint. («Brukstryllekunst.»)
hekletblogg1801nr3infinity heart- produktene ble til to rangler, til to små jenter. Mitt hjerte banker nettopp for noen når garnet er så mykt og lett og smidig å arbeide med. Jeg har også evne til å konsentrere meg om mønster og masker, fordi jeg finner det magisk og befriende med noe i hendene. Jeg rasler med ranglene i hendene, for jeg må jo teste at lekene virker! (Jeg vet jeg er barnslig, men jeg fryder meg.)

hekletblogg1801nr4
Jeg er takknemlig for det rike hobbyutvalget til Rito som gjorde det enkelt å finne frem til noe søtt og litt annerledes til de minste. Oppskriften som er enkel, godt forklart og i hovedsak består av fastmasker, ligger gratis her. Lar du deg inspirere?

Hjertelig hilsen meg, med følelsene i hendene. Det er så godt med det som blir til noe konkret. (Jeg kjenner skaperglede.)

Reklame

En kommentar om “Hjertelig hilsen (mestringsfølelse og skaperglede)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s