tilleggsvansker

Griseflaks

Når man ser på fortiden sin, kan man lett tenke at man har mislyktes. Når man i tillegg får flere diagnoser på papiret, kan man kjenne seg feil. Men jeg velger å se på livet mitt som flaks. Jeg har faktisk overlevd mange tunge tak, og reist meg på toppen av fjellet som en varde.

Selvskading er en problematikk mange med Asperger og tilleggsvansker har opplevd. Jeg er et av disse selvskadende menneskene. Jeg har blitt hentet av ambulanse og operert og sydd langt mer enn jeg kan telle. At jeg sitter her i dag, var ingen selvfølge.

Jeg velger å være åpen om fallene mine, fra høyt oppe på toppen til langt ned i rennesteinene. Jeg er åpen fordi fallene mine har også gjort at jeg våger å reise meg igjen og igjen.

Jeg har jo erfart og jeg vet at det er mulig, at ikke alt er svart selv om det noen ganger går galt eller føles for vondt å klamre seg fast. Jeg går oppover og er som varden på toppen – jeg ser alt. Tenk så flaks, som at jeg kan reise meg, bytte fokus, zoome inn og fotografere utsikten. Avbildet her: (Heldig)griser som lever i god dyrevelferd på Ramme gård.

Reklame

En kommentar om “Griseflaks

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s