Hverdag

Fredagsfjernsyn: Farmen Kjendis

Stå opp til vanlig tid. Spise frokost. Se God morgen, Norge med resten av Norge. Snakke med venner. Se på det samme som de andre på tv når kvelden kommer.

Fredagsfjernsyn er et innlegg om noe jeg har sett på tv i arbeidsuka, selv om jeg ikke jobber men det har ingenting med saken å gjøre eller det har nettopp det for: mange av oss er engasjerte i samfunnet likevel og tven er et vindu til å betrakte.

Det er andre uken med Farmen kjendis. Det er det ganske mange som ser på. Og mediene dekker det hyppig. Krangler og smugling av pizza.

Det er masse drama. Det er tanker om minutts stillhet for grisen. Noen lurer på om de skal bli vegetarianere, men det stikker ikke så dypt viser det seg. Det er vanlige mennesker med vanlig matinntak: Inkludert gris, pluss drama.

I år er de ved Li gård. De har allerede slaktet en gris og laget pølser. De har ertet hverandre med å legge et dødt harehode på puta. Første tvekamp er holdt og modellagent Donna har røket ut via melkespann. Jeg følger med, også fordi det skaper et samhold å snakke med venner som ser det samme med iPaden min i fanget.

Jeg er glad i detaljer, og i Farmen er det nettopp rom for små ting deltakerne henger seg opp i. Jeg henger med! Farmen kjendis sendes mandag, onsdag og søndag. God tvekamp på søndag! Tvi, tvi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s